Transport van scheepsproviand

Het transport van scheepsproviand- & onderdelen is de specialiteit en tevens de hoofdactiviteit van Burando Transport Service B.V.
Met eigen koel-/vriestrailers (uitgerust met 2 compartimenten en laadklep en communicatieapparatuur), huiftrailers en motorwagens garanderen we elke zending precies op het afgesproken tijdstip te leveren bij elk schip of warehouse in elke Europese haven. De afhandeling van de douanedocumentatie en overige documenten door professionele chauffeurs maakt uiteraard deel uit van deze service.

Ons bedrijf is een service gerichte maritieme dienstverlener; zo maken we vóór de aflevering afspraken met Uw locale agent, voorzien deze van de benodigde ISPS gegevens en controleren de scheepsbewegingen via het internet programma AIS-LIVE zodat we een juiste aflevering van Uw goederen kunnen garanderen.

Burando Transport Service B.V. biedt U ook uitgebreide mogelijkheden voor groupage-zendingen van spareparts, scheepsverf, ankers- & kettingen en verdere scheepsbenodigdheden van en naar alle Europese havens.
Ons bedrijf is lid van de Nederlandse Vereniging van Scheepsleveranciers.